Opslag Tenten

Gepubliceerd mei 25, 22
6 min read

Feesttent Huren? Grote Tenten Te Huur Tot 2500 Personen

Het hangt er ook maar net vanaf hoeveel gasten u op uw trouwdag wilt ontvangen. Wij kunnen capaciteit realiseren voor zowel tientallen als honderden mensen. In een aluhal kunt u bijvoorbeeld makkelijk lange tafels plaatsen voor het diner. Daarnaast kunt u de tent leuke aankleding geven voor het huwelijksfeest. Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvolle lampionnen? Die zijn perfect voor aluhallen! Van verlichting tot vloeren tot vloerkleden tot meubilair.

Bruiloft tent: feesttent Een feesttent wordt logischerwijs ook veelvuldig gebruikt voor een bruiloft. Sommigen houden ook voor feesten als bijvoorbeeld een bruiloft van een informele sfeer - werktent. Sommigen willen voor het feest erna liever een soort ‘festival sfeer’. Aanpasbaar naar ieder soort huwelijk Met tenten van Peterstenten kunt u de bruiloft creëren zoals u dat graag wilt. pagodetent.

U kunt hier een aantal stoelen, tafels en loungebanken inzetten om zo een bruiloft te organiseren in een tent met de juiste versiering voor uw feestje. Een feesttent kan namelijk aan ieder huwelijk worden aangepast. Peters Tenten geeft vrijblijvend advies wanneer nodig, zodat u zich op de dag zelf nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Evenementen Tent Huren

Tent Huren Voor Jouw Evenement? - tendverhuur.nlFeesttent Huren? Grote Tenten Te Huur Tot 2500 Personen - TenD tent verhuur

Wij staan tot uw dienst! Tentoverkappingen Voor sommige gelegenheden is een overkapping passend bij een bruiloft. Wij helpen u ook graag aan tentoverkappingen voor uw huwelijksvoltrekking. U heeft dan altijd de mogelijkheid om gasten droog te ontvangen. Een weiland is bijvoorbeeld nog altijd een populaire locatie voor dit soort evenementen.

Amper zichtbaar Mogelijk wilt u voor uw huwelijk dat de tent niet overheerst en zo goed als onzichtbaar is of op zijn minst zo veel mogelijk onopgemerkt blijft. Een tentoverkapping is dan dé oplossing! Zo heeft u nooit zorgen om het weer, uw gasten staan altijd droog onder de overkapping en de omgeving blijft dan de echte eyecatcher op de bruiloft.

Vloeren en verwarming Uiteraard verhuurt niet enkel een tent, wij leveren het hele plaatje. Wij kunnen in uw bruiloft tent ook een vloer verzorgen. Vloeren leveren wij onder andere van natuurlijke materialen zoals hout. De vlondervloer is het meest gebruikt. Dat zijn panelen waarmee u gemakkelijk één geheel creëert. Geen last van kou met verwarmingsinstallatie Naast de vloer is verwarming ook een van de mogelijkheden. Evenementen Tent Huren.

Tend Tentverhuur - Huur De Aluhal, Pagode Of Stretchtent

De units worden buiten de tent geplaatst, zodat de gasten hier geen last van hebben. En zich geen zorgen hoeven te maken om de kou Bruiloft tent huren bij Peterstenten Kies voor Peters Tenten als leverancier van uw bruiloft tenten! Peters Tenten heeft alle nodige ervaring in het brede veld van tenten verhuur (Huurtent nederland).

De juiste tent voor ieder evenement Peters Tenten levert maatwerk voor ieder evenement. Wij begrijpen dat ieder evenement anders is en dat iedereen andere wensen en dus andere eisen heeft (Evenementen tent huren - Tentenverhuur). Wij voldoen altijd aan de verwachting van onze klanten. Wij bezorgen u de perfecte trouwdag. Vragen of opmerkingen over tenten verhuur? Stuur gerust een e-mail! Ps.

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden (Tent Huren? - Voor Zowel Grote Als Kleine Evenementen!).

Feest Of Evenement Organiseren? - Tentenverhuur

Bij ons betaalt u voor een dag of ! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten! Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk. Feesttent huren? Grote tenten te huur tot 2500 personen.

Tentenverhuur: Tenten Voor Events En Opslag - TenD tent verhuurStretchtent Verhuur Voor Bruiloft, Verjaardag, Tuinfeest - tendverhuur.nl

Wat betaal ik aan reiskosten en wat kost laten opbouwen en afbreken? De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld. De reiskosten zijn bij ons standaard . Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal .

In welke regio brengen en halen jullie partytenten? Als vuistregel houden wij een maximale afstand aan van ongeveer (flextent). Dit omvat de gehele provincie Groningen, een en ongeveer de helft van Friesland. Voor grotere feestjes waarbij u veel spellen huurt maken we natuurlijk graag een uitzondering en rijden we wat verder! Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden.

Tent Huren - Reviews, Vergelijken & Informatie

Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent).

Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice - tendverhuur.nlTap & Tentverhuur - Feesten En Evenementen - tendverhuur.nl

U kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires.

Partytent huren met vloer: ook dat is mogelijk! Sinds enige tijd leveren we ook vloeren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is € 2,50 per m2 bij afhaal, € 3,00 bij bezorging en € 4,00 per m2 als wij het moeten leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling - Tent huren voor jouw evenement?.

Tent Rentals - Evenementen

Hoe kunnen we de partytent leuk aankleden/decoreren? Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a (Evenemententent, podium of tribune huren?). u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren.

Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. pagodetent. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”. Feesttent evenementtent huren / verhuur.

Peters uit Garderen, Vrijdagavond, op het laatste moment een tent gehuurd. Het dreigde te gaan regenen. Nergens meer een tent te verkrijgen, wel bij van Lagen. En alles supersnel geregeld (Tent Huren? - Voor Zowel Grote Als Kleine Evenementen!). Wat een geweldige service zeg!! Reactie Van Lagen Verhuur, Hartelijk bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij dat we hebben kunnen helpen! Garder Mannenkoor uit Garderen, Ook dit jaar weer een tent gehuurd voor het afsluiten van ons zangseizoen met een BBQ.

Stretchtent Huren Voor Feest Of Event

Bedankt. De vlg keer komen we zeker terug en geven het adres door. Dave Schreuder uit Putten, Super verjaardag gehad dankzij,van lagen verhuur. We hebben 2 keer een partytent gehuurd + statafels . Ik ben zeer tevreden en ze zijn niet duur ! Reactie Van Lagen Verhuur, Dave. bedankt. M.
tent huren feest

Alles zag er prima uit!! Een aanrader voor iedereen die een feest wil organiseren :)Reactie Van Lagen Verhuur, Hartelijk dank dat u de Partytent, Biertafelsets en de Statafels bij ons heeft gehuurd voor uw, Tuinfeest. Hans en Francisca uit Amersfoort, Mooie spullen en zeer goede service!! Bij het volgende feest in Stroe komen de spullen weer bij Van Lagen vandaan!! Bedankt! Groeten Hans en Francisca, Reactie Van Lagen Verhuur, Hartelijk dank, dat jullie de Partytenten, Statafels en Stoelen bij ons gehuurd hebben voor jullie Bruiloft.

Meer van Lunchrooms, Catering

Navigation

Home

Latest Posts

Mocht Je Op Zoek Zijn Naar Andere Kleuren?

Published Jan 10, 23
12 min read

Fruit Op Het Werk Leveren

Published Oct 04, 22
7 min read

Gemalen Koffie Online Kopen?

Published Aug 04, 22
7 min read